Kaip pasirinkti radiatorius | Kokius radiatorius rinktis daugiabutyje ? - Profesionali Ferroli šildymo įranga
8:00 - 17:00 val
Pirmadienį-ketvirtadienį
8:00 - 15:45 val penktadienį

Kaip išsirinkti radiatorius: puikus Ferroli sprendimas

Radiatoriai užtikrina komfortišką kambario temperatūrą, todėl norint sukurti efektyvią ir ekonomišką šildymo sistemą labai svarbu pasirinkti tinkamus radiatorius. Šiame straipsnyje papasakosime, kaip išsirinkti radiatorius, kad namuose būtų užtikrintas maksimalus komfortas. 

Radiatorių tipai pagal medžiagą

Prieš rinkdamiesi radiatorius, turėtumėte susipažinti su įvairiomis medžiagomis, iš kurių jie gali būti pagaminti. Tai padės jums pasirinkti tinkamiausią variantą. Ferroli siūlo platų modelių asortimentą:

  • Plieniniai plokšteliniai radiatoriai yra tvirti ir ilgaamžiai. Jie ilgai išlaiko šilumą, todėl efektyviai tinka šildymo sistemoms. Galimi įvairūs dizaino variantai, kurie jūsų namų ar buto interjerui suteiks stiliaus ir estetikos.
  • Sekciniai aliuminio radiatoriai pasižymi didele šilumos galia ir greitu įkaitimu. Jie lengvi, kompaktiški ir estetiški. Jie greitai ir tolygiai paskirsto šilumą visoje patalpoje. Jie pasižymi dideliu energijos vartojimo efektyvumu ir patikimumu.

Aliumininių ir plieninių radiatorių pasirinkimas priklauso nuo jūsų individualių poreikių ir šildymo sistemos savybių.

Ką rinktis: aliumininius ar plieninius radiatorius

Aliumininiai paprastai yra lengvesni ir greitai reaguoja į temperatūros pokyčius. Jie idealiai tinka šildymo sistemoms, kuriose dažnai vyksta įjungimo ir išjungimo ciklai. Plieniniai yra sunkesni ir ilgiau išlaiko šilumą, todėl juos geriau naudoti šildymo sistemose su ilgais veikimo ciklais. 

Norėdami išsiaiškinti, kokio galingumo radiatoriaus reikia, turite atsižvelgti į šiuos veiksnius:

  • patalpos matmenys; 
  • izoliacijos lygis; 
  • reikalinga temperatūra ir kiti parametrai.

Skaičiuojama, kad vienam kvadratiniam metrui apšildyti vidutiniškai reikia 100 W galios.

Ferroli yra itališkas prekės ženklas, turintis didelę šildymo sistemų gamybos patirtį. Jų gaminiai gaminami iš aukščiausios kokybės medžiagų ir praeina griežtą testavimą, kad būtų užtikrintas patikimumas ir ilgaamžiškumas. Rinkdamiesi Ferroli radiatorius galite būti tikri dėl jų aukštos kokybės ir ilgo tarnavimo laiko.

Mūsų internetinėje parduotuvėje galite peržiūrėti įvairius dizaino variantus ir išsirinkti tinkamą gaminį, tinkantį prie jūsų interjero. Yra variantų, kurie skiriasi ilgiu, pločiu, aukščiu ir sekcijų skaičiumi.

Jei nežinote, kokius radiatorius pasirinkti daugiabučiame name, galite kreiptis į mūsų parduotuvių vadovus. Jie gali patarti dėl asortimento, padėti išsirinkti modelį, apskaičiuoti montavimo išlaidas ir pasirūpinti pristatymu.

Norinčius įsigyti kitos įrangos, užtikrinančios komfortišką vandens ar oro temperatūrą namuose, kviečiame susipažinti su asortimentu:

Komentarai

Rašyti komentarą