Ferroli oro kondicionierių palyginimas - Profesionali Ferroli šildymo įranga
8:00 - 17:00 val
Pirmadienį-ketvirtadienį
8:00 - 15:45 val penktadienį

Oro kondicionieriai - tai įranga, kuri dažnai naudojama ne tik vėsinti, bet ir šildyti patalpas. Visa tai dėl to, kad jie:

  • veikia iki -15 °C;
  • lengvai montuojami
  • efektyviai naudoja energiją;
  • valo orą;
  • turi nuotolinio valdymo per "Wi-Fi" funkciją;
  • įperkami.

Šiame straipsnyje palyginsime "Ferroli" prekės ženklo oro kondicionierius, t. y. dvi populiariausias linijas GIADA ir AMBRA. Panagrinėkime, kokie variantai pateikiami rinkoje ir kuo jie skiriasi vienas nuo kito.

Ferroli oro kondicionierių modelių palyginimas

Lyginant rinkoje esančius oro kondicionierius, "Ferroli" išsiskiria pažangiais klimato kontrolės sprendimais. Jų gamyboje naudojama energiją taupanti technologija ir inverterinis kompresorius, kurių dėka galite vėsinti ir šildyti orą taupydami energiją.

Jei palyginsite "Ferroli" oro kondicionierius, pastebėsite, kad visuose modeliuose naudojamas modernus šaldymo agentas R32, kuris yra 3 kartus ekologiškesnis už kitus šaldymo agentus.

Juos taip pat galima naudoti patalpų šildymui, tačiau efektyviausi jie yra iki -10-15 °C temperatūros. Esant didesniam šalčiui geriau papildomai įsigyti kitą įrangą: granulinius, dujinius ar elektrinius katilus, šildymo radiatorius arba šilumos siurblius.

Kuo skiriasi "Ferroli" prekės ženklo modeliai? Norėdami atsakyti į šį klausimą, siūlome palyginti oro kondicionierių charakteristikas.

GIADA serijos oro kondicionieriai

  • Modelių asortimentas. Jie pateikiami keturių populiariausių klasių - 9, 12, 18 ir 24. Kuo aukštesnė klasė, tuo didesnis pajėgumas ir plotas, kuriame jis gali veikti kuo efektyviau. Taigi, modelių asortimentas leidžia lengvai rasti geriausią variantą tiek nedideliam kambariui ar butui, tiek privačiam namui ar kotedžui.
  • Našumas. GIADA serijos kondicionieriai pasižymi didele maksimalia šilumos galia ir vėsinimo pajėgumu. Šios vertės yra beveik identiškos viena kitai. Pavyzdžiui, GIADA 9 modelio vėsinimo galia yra 3,39, o šildymo galia - 3,369. GIADA 24 modelyje šie parametrai yra atitinkamai 7,9 ir 7,91.
  • Energijos vartojimo efektyvumo klasė. Ferroli GIADA oro kondicionieriai pasižymi aukšta ERP klase - A++/A+++. Su jais galėsite šildyti arba vėsinti patalpą su mažomis energijos sąnaudomis ir aukštu ekologinio saugumo aplinkai lygiu.
  • Technologinis efektyvumas. Šios serijos oro kondicionieriai turi šias funkcijas: nuotolinį valdymą per išmaniojo telefono programėlę, taip pat suderinamumą su balso asistentais "Amazon Alexa" ir "Google Home". Inovatyvi technologija valo orą, filtruoja jį nuo kvapų, dujų, bakterijų ir bet kokių kitų kenksmingų medžiagų.

AMBRA serijos oro kondicionieriai

  • Modelių asortimentas ir našumas. Ferroli AMBRA oro kondicionieriai taip pat gali būti įvairių klasių (9, 12, 18 ir 24). Jų šildymo ir vėsinimo galia panaši į GIADA serijos. Visa tai dėl to, kad juose įmontuotas tas pats inverterinis variklis su nuolatinės srovės technologija.
  • Triukšmo lygis. Dėl modernaus inverterio šios linijos oro kondicionieriai veikia pakankamai tyliai. Pavyzdžiui, esant maksimaliai apkrovai AMBRA 24 vidinio bloko triukšmo lygis yra 45 dB, o 9 klasės modelio - tik 38 dB. Žinoma, šios vertės gali skirtis priklausomai nuo nustatymų ir naudojimo. Tyliausias yra naktinis veikimo režimas.
  • Matmenys. Ferroli AMBRA modelių matmenys yra mažesni, palyginti su analogiškais GIADA serijos modeliais. Jie sveria mažiau ir gali būti montuojami sunkiai prieinamose vietose.
  • Kaina. Jei palygintume skirtingų serijų "Ferroli" oro kondicionierių kainas, AMBRA yra šiek tiek brangesni.

"Ferroli" internetinės parduotuvės pasiūlymai

Internetinė parduotuvė e-ferroli.fi yra klimato įrangos gamintojo "Ferroli" atstovė. Kataloge galite rūšiuoti modelius pagal parametrus ir palyginti "Ferroli" oro kondicionierių kainas.

Taip pat turime platų vandens šildytuvų asortimentą, įskaitant:

Jei turite klausimų, kreipkitės pagalbos į vadybininkus - skambinkite mums telefonu. Specialistai patars ir padės išsirinkti tinkamiausią "Ferroli" oro kondicionierių pagal individualius reikalavimus.

Komentarai

Rašyti komentarą