Kiek duju sunaudoja dujinis katilas | Kokio galingumo dujinio katilo reikia - Profesionali Ferroli šildymo įranga
8:00 - 17:00 val
Pirmadienį-ketvirtadienį
8:00 - 15:45 val penktadienį

Kaip pasirinkti dujinį katilą

Dujinis katilas yra vienas populiariausių ir efektyviausių būdų šildyti namus ar biurą. Tinkamo katilo pasirinkimas yra svarbus užtikrinant komfortišką temperatūrą ir taupant energiją.

Šiame straipsnyje aptarsime, kaip išsirinkti dujinį katilą ir kodėl italų prekės ženklas Ferroli yra patikimas gamintojas.

Renkantis svarbu atsižvelgti į keletą pagrindinių kriterijų, kad įranga visiškai atitiktų jūsų pageidavimus. Panagrinėkime juos atidžiau.

Matmenys ir galingumas

Prieš rinkdamiesi dujinį katilą, nustatykite katilo matmenis ir galingumą pagal patalpos dydį ir savybes. Įrangos matmenys turi atitikti patalpos plotą ir tūrį, o galingumas - šilumos nuostolius. 

Jei norite sužinoti, kokio galingumo reikia dujinio katilo, naudokite šią formulę: 1 kW reikia 10 m2.
Jei patalpa yra 100 m2, įrenginio galingumas turėtų būti 10 kW. Jei reikia šildyti rūsį arba namą su aukštomis lubomis, galingumas turėtų būti didesnis.

Ferroli siūlo platų įvairaus dydžio ir galingumo katilų asortimentą, todėl galite rasti optimalų sprendimą bet kokio tipo patalpai.

Energetinis efektyvumas

Energijos vartojimo efektyvumas yra svarbus veiksnys renkantis šildymo prietaisą. Nuo jo priklauso, kiek dujų sunaudoja dujinis katilas. Kuo efektyvesnis įrenginys, tuo mažesnės šildymo išlaidos.

Be to, sunaudojamų dujų kiekis priklauso nuo šildomo ploto ir įrenginio galingumo.

Ferroli siūlo itin efektyvius katilus su moduliuojančia degiklio sistema, kuri reguliuoja našumą pagal šilumos poreikį ir užtikrina optimalų dujų naudojimą. Be dujinių katilų, kataloge galima rasti ir efektyvių elektrinių katilų.

Patikimumas ir ilgaamžiškumas

Rinkdamiesi šildymo įrangą savo namams, atkreipkite dėmesį į patikimumą ir ilgaamžiškumą. Šie parametrai paprastai būna aukšti gerai žinomų prekės ženklų įrenginiuose.

Viena iš jų yra Ferroli - Italijos įmonė, turinti daugiau kaip 60 metų šildymo sistemų gamybos patirtį. Jų katilai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, jiems atliekami griežti bandymai, kad būtų užtikrintas patikimas veikimas ir ilgas tarnavimo laikas.

Lengva naudoti

Ferroli siūlo dujinius katilus su intuityviu interfeisu ir patogiu valdymu. Juose įdiegtos įvairios funkcijos, tokios kaip temperatūros reguliavimas, programuojamas laikmatis ir nuotolinio valdymo sistema, užtikrinančios naudojimo patogumą ir lankstumą.

Šio prekės ženklo dujinius katilus galite rinktis ir pagal kitus parametrus, pavyzdžiui, ar jie pastatomi, ar pakabinami, kiek yra kontūrų (1 ar 2 kontūrai), atmosferiniai ar su turbokompresoriumi ir kitus parametrus. Juos galima jungti prie radiatorių (ir aliumininių, ir plieninių).

Aptarnavimas ir palaikymas

Kitas dalykas, padedantis suprasti, kaip pasirinkti dujinį katilą, yra aukštas aptarnavimo ir techninės pagalbos lygis. Įmonė teikia garantinį aptarnavimą, turi platų įgaliotųjų aptarnavimo centrų tinklą, kur galima gauti profesionalių patarimų.

Italijos prekės ženklas Ferroli siūlo platų šiuos reikalavimus atitinkančių dujinių katilų asortimentą. Su šiuo gamintoju užsitikrinsite patikimą ir energiją taupantį šildymą.

Apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje ir raskite optimalų šildymo ir oro kondicionavimo sprendimą savo namams ar biurui. Galite rinktis iš:

Komentarai

Rašyti komentarą