Vandens šildytuvų palyginimas - Profesionali Ferroli šildymo įranga
8:00 - 17:00 val
Pirmadienį-ketvirtadienį
8:00 - 15:45 val penktadienį

Šildymo ir karšto vandens sistemų įrangos srityje Ferroli yra vienas paklausiausių pasaulyje. Tokį poreikį lemia didelis patikimumas, energijos vartojimo efektyvumas ir prieinama kaina. Populiariausi tarp vartotojų yravandens šildytuvai šis prekės ženklas. Jie yra patvarūs ir yra plataus modelių ir dydžių pasirinkimo.

Didelė įvairovė yra viena iš priežasčių, kodėl gali būti sunku pasirinkti konkretų karšto vandens ruošimo įrenginį. Todėl šiame straipsnyje mes atliksime vandens šildytuvų palyginimas Ferroli populiariausi modeliai.

Elektriniai vandens šildytuvai

Šie modeliai kasmet išlieka populiariausi rinkoje. Tokios karšto vandens tiekimo įrangos savininkams nereikės rūpintisdujų srautas per vandens šildytuvą. Jie pateikiami gausiame pasirinkimų sąraše ir turi priimtiniausią kainą.

Labiausiai paplitę Ferroli prekės ženklo modeliai yra:

  • Calypsohorizontaliai ir vertikalūs vandens šildytuvai, kurios visada išlieka veiksmingos, lengvai naudojamos ir lengvai prižiūrimos. Juose sumontuotas varinis kaitinimo elementas, kuris laikui bėgant nerūdija ir neblogina vandens kokybės. Bakas pagamintas iš nerūdijančio plieno ir padengtas specialiu silikono junginiu, apsaugančiu nuo korozijos.
  • TITANO DVYNES — pažangesnė ir efektyvesnė karšto vandens tiekimo įranga. Šiuose vandens šildytuvuose yra labai efektyvus kaitinimo elementas, užtikrinantis greitą vandens pašildymą. Jie taip pat atsparūskalkakmenis skrendant, turi daug apsaugos sistemų, įskaitant nuo elektros šuolių. Kiekvienas TITANO TWIN modelis gali būti prijungtas prie Wi-Fi nuotoliniam valdymui.
  • TITANO STEATITE - ne mažiau įdomūs elektriniai vandens šildytuvai. Jie turi sustiprintą poliuretano korpuso izoliaciją, maksimalią apsaugą nuo elektrocheminių reakcijų ir korozijos. Sujunkite efektyvumą ir ilgaamžiškumą.
  • BRAVO ir NAUJIENA - puikus pasirinkimas, jei reikia kompaktiško irvandens šildytuvas už prieinamą kainą. Galimi nuo 5 iki 30 litrų tūrio, jie turi patvarų išorinį korpusą ir kapiliarinį termostatą, kad būtų galima tiksliausiai valdyti temperatūrą. Maži vandens šildytuvai, kaip taisyklė, naudojami montuoti ant atskiro maišytuvo, pavyzdžiui, virtuvėje indams plauti.

Ferroli dujiniai vandens šildytuvai

Tokia karšto vandens tiekimo įranga yra efektyvesnė, todėl dažnai įrengiama privačiuose namuose ir dideliuose butuose. Dujiniai vandens šildytuvai Ferroli pristatomas šiais modeliais:

  • PEGASAS - Puikus karšto vandens įrenginys su modelio šilumine galia. Jis turi varinį šilumokaitį, gerą ekraną su patogia sąsaja ir gali būti naudojamas kartu su saulės šildymo sistemomis.
  • IŠORINĖ — dujinio vandens šildytuvo modelis, skirtas montuoti lauke. Gali vienodai efektyviai veikti suskystintomis naftos dujomis ir metanu. Turi naudingų naudotojo funkcijų, tokių kaip ECO ir užraktas nuo vaikų.
  • ZEPHYR ECO - kompaktiško dydžio sieniniai geizeriai. Jie automatiškai reguliuoja dujų tiekimą, yra su patvariu šilumokaičiu, o kėbulas papildomai apdorojamas korozijos inhibitoriais.

„Ferroli“ prekės ženklas taip pat apima kombinuoti vandens šildytuvai, pristatomas modelyje ECOUNIT F. Iš esmės tai didelės galios ir našumo dvigrandžiai vandens šildymo katilai. Galimi didelio tūrio modeliai, iki 300 ir 500 litrų. Jie turi patogų elektroninį valdymą ir patikimą programinę įrangą.

Dabar tu žinai,koks vandens šildytuvas Namui ar butui geriau rinktis konkrečiomis sąlygomis ir biudžetu. Išsamias visų modelių specifikacijas galite peržiūrėti oficialioje mūsų parduotuvės svetainėje. Taip pat internetiniame kataloge rasite gausų šildymo įrangos sąrašą, būtent:

Mūsų vadovai visada pasiruošę profesionaliai patarti šia tema ir padėti išspręsti bet kokią problemą.

Komentarai

Rašyti komentarą